Ajuntament de Vallromanes
Traduir el web: Español English

Radio en directe

Obrir finestra amb streaming

Ràdio a la carta

La teva programació

Presentació

Ràdio Vallromanes és l'emissora del nostre poble. Un servei per a una comunitat que, tot i ser petita en nombre d'habitants, gaudeix d'una notable vitalitat social i cultural.

Des del 94.4 de l'FM, Ràdio Vallromanes emet les 24 hores del dia. És una ràdio oberta a tothom, feta amb l'entusiasme i la dedicació d'un grup de persones que hi col·laboren, la majoria d'elles sense cap retribució econòmica, per dur a terme un projecte engrescador: que el nostre poble gaudeixi d'un espai d'informació, música i entreteniment.

La informació, l'entrevista i la tertúlia són gèneres que podeu trobar a la nostra programació. Cal destacar també la bona qualitat de la música de continuïtat, un dels segells de distinció de Ràdio Vallromanes.

Uns del objectius de la nostra emissora municipal és augmentar la seva presència al poble, per la qual cosa demanem la vostra opinió i participació. Escoltarem qualsevol proposta de programa i tots aquells suggeriments que ens arribin i que ens ajudin a millorar. 

Per fer-ho, disposeu del telèfon 93 572 91 59 o de l'adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Les vostres opinions i suggeriments ajudaran a créixer Ràdio Vallromanes.

GestorDeContinguts.cat

Ràdio Municipal Vallromanes 94.4 FM

© Ajuntament de Vallromanes. Plaça de l’Església, 6. 08188 Vallromanes (Barcelona)

Tlf. (+34) 93 572 91 59 · Fax. (+34) 93 572 91 90

Ràdio Municipal Vallromanes 94.4 FM